Annons
Annons

6 SNYGGA TRÄNINGSSHORTS


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Varje vinter tycker jag det känns lika otänkbart. Att träna i shorts. Bleka ben som dallrar när man springer, tack men nej tack. Men så kommer våren, sommaren och jag känner hur de börjar spritta i benen. Hur de vill släppas fria. Men jag låter dem hållas ett tag, brukar liksom svettas in träningssommaren i mina tights.

Annons

Men så till slut så kommer äntligen det där premiärpasset i shorts. Och himmel vad skönt! Det är ju så befriande att jag inte tänker en sekund på hur andra tycker det ser ut. För det är ju så satans härligt. Och när benen väl fått lite färg, ja då känner jag mig till och med ganska snygg i mina träningsshorts.

Här är några favoriter som gärna hade fått flytta in i min garderob asap.

Vad tycker ni om att träna i shorts, hiss eller diss?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar