Annons
Annons

SOMMARDAGAR, PILATES OCH LPG-MASSAGE


 

Vilka sommardagar du bjussar på Stockholm, tack för det! Vi har hängt inne på badet här på Gärdet hela dagarna och det är ju för lyxigt med ett poolområde precis utanför huset när man bor mitt i stan. Att jag inte fattade det redan när jag var gravid, då hade jag parkerat här inne hela den sommaren. Lily har vant sig snabbt vid semesterlivet, efter frukosten ropar hon ”bada, keps, komma, ut, UT!”

Annons

Nu ska jag träna pilates med Amelie (sååå längsedan) och i eftermiddag ska jag på LPG-massage för första gången. Såg att min skönhetsguru Maria var där i förra veckan och blev så nyfiken. Massagen sägs rensa ut slagg och minska vätskan i kroppen vilket låter lovande, speciellt eftersom jag har en tendens att binda så mycket vätska när det är varmt. Någon som testat?

Ha en fin tisdag lovelys!

Foto: Rasmus Lindahl / Studio Emma Svensson

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar