Annons
Annons

SOMMARLISTAN 2017


 

Såg att Linn hade gjort en sommarlista i sin blogg och blev inspirerad att göra en egen.

Mina planer för sommaren:
Det här kan vara den mest oplanerade sommaren hittills. Vi försöker hålla nere utgifterna inför bröllopet, det är så jäkla lätt att man annars hakar på allt och tillslut har sommaren bränt stora hål i plånboken. Det vi har på agendan är en liten roadtrip ner till Malmö, Halmstad och eventuellt en tur till Gotland. Utlandsresor och allt för stora äventyr får vänta tills i vinter, kanske en längre bröllopsresa?

Annons

Favoritsommarmånad: 
Skulle egentligen vilja säga juli fast vill ändå ha med augusti som en liten bubblare, en underskattad månad när man ofta tänker höst men som brukar leverera på väderfronten. Och alla är tillbaka i stan vilket känns så härligt!

Största sommarutgiften: 
Bröllopet, majgodd! Kommer bli sommarens, höstens och årets största utgift. Ni som gift er, säg att det är värt det, haha!?

Vad ser jag mest fram emot i sommar? 
Att komma in det där semesterlunket där jag varken vet vilken veckodag det är eller vad klockan är. Just för att det egentligen inte spelar någon roll. Jag ser fram emot att ta dagen som den kommer, hänga med vänner, träna utomhus och dricka att rosé.

Här badar jag helst:
Skanör, Falsterbo eller Tylösand. Skärgården i all ära men klippbad eller att hoppa från båt är inte alls min grej. Jag vill ha vita sandstränder och inser hur bortskämd jag är med det eftersom jag är uppvuxen i Skåne. Dessutom är jag en riktig tant när det kommer till att bada, jag vill gå i och ur vattnet utan att behöva doppa huvudet. Får panik bara av tanken att hoppa i och inte veta exakt hur jag ska ta mig upp, haha.

Det här har jag på mig i sommar: 
Enkel klänning, badtofflor från adidas och brillor på näsan. Då är jag klädd för precis allt, strand som cityhäng.

Det här lyssnar jag på i sommar: 
Sommar i P1, gärna på högtalare i bilen eller någon klippa vid vattnet.

Det här tittar jag på i sommar: 
Vill helst inte spendera någon tid alls framför skärmen men regniga sommarkvällar tittar jag helst på The 100 eller Billions. Det måste vara spänning och lite action annars lessnar jag snabbt.

Bästa sommarstället:
Österlen, Gotland eller någonstans längs västkusten.

Det här äter jag i sommar: 
Vattenmelon i mängder, smoothies, grillad vitkål med fetaost, fishtaco, toast skagen och långfrukostar med extra allt.

Det här läser jag i sommar: 
Alltså drömmen är att ens bara läsa överhuvudtaget. Pre-kids plöjde jag bok efter bok på sommaren men nu ligger jag minst sagt efter. Såg att Jojo Moyes kommit med en ny bok, någon som vet om den är bra?

Det här kommer jag sakna i sommar:
Alla vänner som man inte hinner träffa för att vi åker om varandra, tänk om alla bara kunde semestra på samma ställe?

Vad har ni för härliga sommarplaner?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar