Annons
Annons

SÖMNBRIST, MORGONTRÄNING OCH EN TOM KALENDER


 

Måndag och mitten av augusti, ja då kanske det är dags att dra igång med veckans planering igen. Jag har ju egentligen redan jobbat två veckor men det märks att folk börjar komma tillbaka på riktigt nu, inte minst på mailkorgen som fylls på i en helt annan takt nu. Phu. Bara att kavla upp ärmarna, så peppad på den här hösten!

Annons

Måndag: Imorse körde jag ett pass på Kalvhagen men ärligt talat så var jag SÅ nära på att strunta i det. Ska berätta mer om det sen, men i slutändan, SÅ glad att jag vann över mig själv och gick dit. Nu har jag varit och vaccinerats (never ending pollenvaccination!) och resten av dagen vigs åt ELLE!

Tisdag: Frukost med Fia på vårt favvohak Nybrogatan 38, som jag längtat! Sen blir det jobb vid datorn och lunchträning med Alexandra och Nathalie.

Onsdag: Morgonträning på Kalvhagen, sen tänkte jag jobba hemifrån hela dagen. Framåt kvällen ska jag, M och våra kära toastmadames åka till herrgården och provsmaka bröllopsmenyn. Alltså har ni hört vad trevligt? Som jag ser fram emot det.

Torsdag: Kikar i kalendern och den är HELT tom just nu. Gud, det kommer kännas helt ofattbart om bara någon vecka haha. Ska passa på att göra massa administrativt jobb som jag alltid skjuter upp annars.

Fredag: Morgonträning på Kalvhagen, sen frukostmöte med Vichy på Aller media. Resten av fredagen kommer jag planera och förbereda inför nästa vecka då kalendern är fullspäckad med jobb. Massa roliga sådana!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar