Annons
Annons

BOKLANSERING AV BEAUTYFOOD OCH TJEJMIDDAG


 

Godmorgon torsdag! Jag har precis lämnat lillchefen på förskolan och ska pysa hemifrån och möta Iman för att jobba, sen väntar presslunch för min grymma vän Maria som precis lanserat sin första bok Beautyfood.

Annons

Om jag ska skryta så känner jag mig faktiskt liiite yttepytte delaktig i denna händelse, jag var nämligen väldigt noggrann att introducera henne för min förläggare på Norstedts på min egen bokrelease eftersom jag visste att hon hade en så grym bokidé!

Och idag, nästan exakt ett år senare är det hennes bok vi firar. Har fått smygkika lite i den innan och vet att den kommer bli en succé, kan knappt vänta till jag får lusläsa den från pärm till pärm.

Ikväll väntar finmiddag med Elin och Stylein på Miss Clara, det ser jag verkligen fram emot!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar