ANNONSSAMARBETE MED ADIDAS

SUNS OUT, SHOES ON!


 

Alltså vilket magiskt sommarväder den här fredagen bjuder på, äntligen!

Jag tänkte vi skulle köra lite fokus på löpning här i bloggen de kommande veckorna, vad tror ni om det? Jag ska nämligen springa årets adidas x ELLE STHLM run den 13 juni och även om det är ett kort lopp (5 km) så är det ju skönt att känna att löpningen sitter så jag bara kan njuta av loppet.

Och dessutom ett ypperligt tillfälle för oss att peppa varandra, inte sant?

Så! Någon av er som tänkte springa med oss, eller kanske något annat roligt lopp? Eller bara vill vässa formen nu när det ÄNTLIGEN är ljuvligt springväder ute? Kan ni inte dela med er spring-status just nu så jag vet vilken nivå vi ska lägga ribban på. Bra så.

Puss på er!

Ps. Hur gullig är inte vår hoppbild här ovan? Haha, kan inte sluta titta på den.

Annonssamabete med adidas #adidasrunnersxelle #whyirunstockholm

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 Laddar