Annons
Annons

TJEJMIDDAG MED LEE OCH JOSSAN


 

Om jag gick på alla events och tillställningar i maj så skulle jag vara uppbokad morgon, middag, kväll. True story. Det är så mycket just nu och det är förstås är hur lyxigt som helst, men jag klarar inte av för mycket sociala tillställningar på samma gång. Vill helst inte vara hemifrån mer än en kväll i veckan, vardagen är liksom lite helig för mig.

Annons

Men när Josefin bjöd in mig till sin middag med Lee visste jag att detta var något jag absolut ville gå på. Dels för att det lät så mysigt men framförallt eftersom jag inte känner Josefin så bra och ville ändra på detta. Hon ger ju ett så genuint intryck så jag ville liksom luska i om hon verkligen är sådär sprudlande och härlig?

Här är hon, med sin vapendragare Vanja. Ni som har barn kanske känner till Babyloonz? Det är Vanja och hennes man som ligger bakom succén och även Vanja som gör röst till flera av karaktärerna. Lily älskar Babyloonz (tips!) så det känns som jag alltid har en bit av Vanja hemma hos oss. Mysigt!

Petra och Alexia var även där!

De hade dukat upp så fint i Lee’s showroom på söder.

Jossan och Annie från Lee hälsar oss välkomna. En rolig anekdot är att Annie är gift med en gammal klasskompis till mig och de bloggade på Glada Räven, en nöjesportal som jag och Klara drev för några år sedan. Någon som kanske rent av känner till den gamla räven, haha?

Vegetarisk mat i världsklass från Farang, allting var så gott!

Det var så intimt och mysigt, som en tjejmiddag med massa härliga vänner.

Joanna och jag.

Fiskedamm!

Given klassiker, mustaschgodis! Jag och Alexia pratade förresten om att flytta med familjer till LA och bli den nya generationens Hollywood-fruar fast med fokus på entreprenörskap och mindre glam haha. Vad tror ni om det?

En så mysig och generös kväll på alla sätt och vis! Kom fram till att Josefin är precis sådär härlig som hon verkar vara och att en tjejmiddag mitt i veckan inte är så tokigt ändå.

(4)
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar