Annons
Annons

VAD ÄR EN BAL PÅ SLOTTET?


 

grand-hotel-elle-awards anja-forsnor-ellegalan ellegalan-hanna-anja-maria ellegalan2015ellegalan-2015-anja-forsnor ELLE-galan2014 ellegalan-grand-hotel Elle-Anna-Jakobsson-Anja-Forsnor

Åh, vad jag önskar att jag kunde zappa mig till Stockholm bara för en kväll och vara med på kvällens ELLE-gala! Det är verkligen årets bästa fest i alla kategorier. Spänningen, förväntningarna, kläderna, champagnen, folket! Här en en liten tillbakablick på hur det sett ut de senaste åren jag varit där. Den röda Dagmar-klänningen är fortfarande en favorit som fått hänga med på fler fester.

Annons

Jag kommer korka upp bubbel och sitta bänkad framför live-sändningen på elle.se och följa när Nina minglar med alla gäster på röda mattan. Gör ni mig sällskap? Bra!

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar