Annons
Annons

VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKOR


 

Ni trodde väl inte podden tog semester bara för att jag är på bröllopsresa? Såklart inte. I veckans avsnitt pratar vi om något som jag tror mååånga känner igen sig i, kanske speciellt vi tjejer. Det handlar om att konsten att shoppa i sin egen garderob, alltså om att bli bättre på att använda de kläderna man redan har.

Annons

Hur många gånger står man inte där i sin garderob, sliter i sina kläder och får panik över att man inte har någonting att sätta på sig? Jag som länge jobbade i klädbutik har köpt alldeles för mycket kläder som jag sen inte använt, många plagg helt oanvända med lapparna kvar!

Detta vill vi ändra på, som ännu ett steg till att bli Världens Bästa Människor. Vi listar 13 plagg som alla tjejer har i sin garderob (hög igenkänningsfaktor!), t.ex. den sexiga men ack så osköna spetstrosan och souvenirplagget från semestern (hello strandsarongen!) Nina berättar även om när hon mådde fysisk illa efter en rearunda på stan och jag berättar om min gamla trotjänare – balklänning.

Ni hittar veckans avsnitt här eller där poddar finns. Och glöm inte att prenumerera!!!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar