Annons
Annons

VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKOR


 

Big day, big news! Nu kan jag äntligen avslöja mer om min och Ninas lilla kärleksbebis, vår alldeles egna podd – Världens bästa människor. Det handlar alltså om mig och Nina och hur fantastiska vi är, hehe. Nejdå, tänk typ tvärtom. I varje avsnitt kommer vi ta upp ett problem eller utmaning vi upplever i vardagen och som vi vill bli bättre på, det kan vara högt och lågt – allt från lite mer personlighetsutvecklande teman som att bli bättre på att säga nej som mer ytliga ting som att bli bättre på att bära färgglada kläder och addera lite glamour i vardagen. Varje avsnitt avslutas med en utmaning som tar oss mot målet – att bli världens bästa människor. Vi hoppas ju såklart att ni kommer lyssna – ni måste lyssna! – och vilja haka på våra utmaningar varje vecka på Facebook och Instagram.

Annons

Vi släppte precis en liten teaser till podden som ni kan lyssna på här. Och ja, jag och Nina låter så sjukt lika så att till och med vi själva har svårt att höra skillnad på oss, haha. Nästa onsdag den 13 september släpper vi första avsnittet och jag är så pirrig och förväntansfull, hoppas verkligen ni komma gilla det!

ELLE gjorde även en liten intervju med oss där vi pratar mer om poddelipodden, vad som utgör världens bästa människa och varför ni måste lyssna.

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Foto: Beata Holmgren / Studio Emma Svensson

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar