ANNONSSAMARBETE MED PHILOSOPHY

YOGA, FRUKOST OCH SKÖNHETSFROSSERI


 

Vad skulle ni tycka om att inleda måndagsmorgonen med yoga på en takterass blickandes ut över Stockholms takåsar? Dessutom i sällskap av strålande sol som fick det att kännas som att vi befann oss någonstans runt medelhavet, snarare än Stockholm en tidig morgon i maj.

Visst låter det nästan lite för bra för att vara sant?

Exakt såhär inleddes min dag när jag i samarbete med skönhetsmärket philosophy bjudit in ett gäng tjejer till en lyxig morgon med välbefinnande i fokus. Jag tänkte bjuda med er på exakt hur det såg ut och så har jag även fixat en supergrym (!!) tävling till er i slutet av inlägget som ni inte vill missa.

Men vi börjar från början tycker jag.

Philosophy kommer ursprungligen från USA och har kommit till Sverige först nu när det lanserades exklusivt på Kicks förra året. Kanske känner ni igen deras signaturdoft Amazing Grace (min vardagsfavorit!) som firar 20 år?

Jag bara älskar deras förpackningar med små budskap, poesitexter och recept på bakverk och drinkar. För mig symboliserar det verkligen njutning och skönhet på alla plan, något som verkligen är min filosofi. Jag menar, kan man sjunga i duschen kan man väl planera helgens dessert?

Eftersom självaste Yoga Girl är ambassadör för varumärket så ville ju inte jag vara sämre, så självklart inledde vi morgonen med yoga.

Med stans i särklass vackraste utsikt, titta bara!

Ari Lipponen tog oss igenom en vinyasa flow med inslag av hatha som gav mig sådana vibbar från Kalifornien, precis den yogan jag gillar bäst.

Namaste Stockholm ♡

Med kurrande magar tog vi oss ner till matsalen där det dukats upp en riktigt somrig frukost.

Och så fick vi lära oss mer om produkterna, bland annat om deras tänk med Cleanse som tar bort all smuts och förbereder huden, Peel som avlägdsnar döda hudceller och förbättrar hudens förmåga att ta till sig näring, och slutligen Treat som behandlar med serum och créme.

Den här duschgelen med doft av Margarita gjorde nog inte bara mig drinksugen, haha.

Nu till det roliga! För att ni ska bli lika nöjda som mig så bilden så har jag fixat 5 lyxiga kit till ett värde av 1 470 kr styck att tävla ut här i bloggen!

☆☆☆

TÄVLING! 

Vad är ditt bästa tips för att finna njutning i vardagen? Kommentera inlägget med ditt/dina bästa tips så drar vi hela 5 lyckliga vinnare. 

Vinsten innehåller mina topp 3 favoriter:

☆ Purity One Step Clean Cleanser (245 kr) – daglig 3-i-1-rengöringskräm utformad för att rengöra, tona och avlägsna all makeup (även vattenfast) i ansiktet och runt ögonen för alla hudtyper inklusive känslig hud.

☆ Microdelivery Vitamin C Peptide Peel (735 kr) – en treminuters tvåstegspeeling som du kan göra hemma inspirerad av peelingprodukter hos hudvårdsspecialister med mekanisk och kemisk exfoliering. Tar fram lystern i din hy, ger jämn hudton och reducerar fina linjer.

☆ Renewed Hope Day Cream Spf 25 (490 kr) – dagkräm med innovativ formula som går ut på kontinuerlig exfoliering, fukt och lyster. Denna bäst avancerad, lättåterfuktare med luftig konsistens som arbetar i flera hudlager för konstant cellförnyelse och boost.

Här kan ni läsa mer om alla produkterna.

Tävlingen pågår till och med 5 juni och vinnarna kontaktas per mail.

Lycka till!

Foto: Alma Vestlund / Studio Emma Svensson

Annonssamarbete med Philosophy.

(10)
(0)
(0)
43 kommentarer | Translate
  
 Laddar