Annons
Annons

1 MINUTERS INTERVALLER


 

anja-forsnor-traning-halsa-thailand-lopning-springa-980x650

Mitt favoritsätt att svettas ordentligt är alltid intervaller. Vidrigt men så effektivt. Just nu är mitt fokus att få fart i löpningen så jag kör intervaller 2-3 gånger i veckan för att väcka kroppen och vässa konditionen ett snäpp. Längtar efter att känna mig snabb igen!

Annons

Min favorit är 30 sekunders intervaller men när jag har kort om tid brukar jag köra ett upplägg med 1-minuters intervaller som en tidigare PT satte ihop till mig. Upplägget är busenkelt och det tar totalt 14 minuter, inklusive vila. Och tro mig, det krävs inte mer än så för att vara heeeelt slut.

1 minuters intervaller
Lutning: 10-15
Hastighet: 10-12

1 min x löpning
1 min x vila

upprepa 7 gånger

Om ni inte är helt slut efter det här passet så gäller det att öka lutningen tills nästa gång.

Kör hårt!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar