Annons
Annons

ÅRETS FINASTE BOK – BEAUTYFOOD


 

Förra torsdagen var en riktig mingeldag, trots att jag fortfarande kände mig småsjuk och rutten i kroppen, tog jag mig i kragen och lämnade soffan. Jag var nämligen inbjuden till två roliga saker, en på lunchen och en på kvällen, som jag inte ville missa för något i världen.

Annons

Har så mycket bilder så jag tänkte dela upp det i två inlägg. Låt oss börja i rätt ände – lunchtime!

Maria och VASS PR hade bjudit in till en riktig sommarlunch för att fira Marias bok Beautyfood. Jag må vara partisk eftersom Maria är min vän, men herregud säger jag bara. Detta är den finaste boken jag lagt mina ögon på.

Som en liten presentask – den perfekta korsningen mellan badrumsskåp och skafferi.

Mingel, skratt och kindpussar. Jag matchade boken i min kashmirtröja från Lisa Yang, sällan jag fått så många frågor om en tröja. Kan ju också vara för att jag bokstavligt talat levt i den de senaste veckorna. Modellen heter för övrigt Lily, meant to be.

Maten mina vänner. MATEN! Tre rätters lunch + dessert, jag fullkomligt rullade därifrån. Alla recept hämtade direkt från boken såklart, det ena godare än det andra.

Värdinnan! Strålar och skålar ikapp.

Den här desserten… snickersbrownie som smakade himmelrike och lite till. Det gick många ”ooohhh” ”åååh” runt bordet när vi högg in på den här, haha. Ångrar fortfarande att jag inte åt upp hela, var SÅ mätt där på slutet. Men ska lätt bjuda på den nästa gång vi har middag här hemma.

Titta så fin! Den perfekta presentboken. Grattis Maria till ett grymt jobb!

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar