Annons
Annons

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG


 

Hörni, jag kom på att jag helt glömt att visa er de här bilderna! Det var ju någon vecka sedan men bilderna är så fina att de är värda att visa upp ändå, jag gissar på att ni håller med mig.

Okej, låt mig ta oss tillbaka till en somrig torsdagskväll för cirkus två veckor sedan. Elin och Stylein hade tillsammans med Max Factor bjudit in till en urhärlig tjejmiddag på Miss Clara. Jag hade ju min bokrelease på Miss Clara förra året och de har nog stans finaste personal som mottog mig med kramar när jag kom dit. Hur gulliga?

Annons

Okej, nu till kvällen! Vi möttes i sviten i ett hav av bubbel, kramar och ljuvligt sällskap.

Här är några av mina snygga bordsdamer – Kakan, Pamela och Joelina.

Ännu en bloggkollega – fina Emma!

Typiskt Brita att stå och lurpassa därbak.

Tack fina Elin för vårens härligaste kväll ♡

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar