Jag kickar igång den här måndagen med en riktig lyxfrukost. Chiapudding är en stor favorit inom rawfood-kulturen och alltfler hälsocaféer i Stockholm har börjat servera det som frukost. Chiafrön är världens bästa omega 3 källa och är fullproppat med protein, antioxidanter och vitaminer. De sväller i vätska och blir 15-20 gånger sin egen storlek, därför är det perfekt att göra pudding eller sylt med chiafrön. Chiapudding, 1 portion ★ 0,5 dl chiafrön ★ 2 dl kokosmjölk (mandel-, ris- eller valfri mjölk går lika bra) ★ 0,5 tsk vaniljpulver (kan uteslutas) Blanda chiafrön, kokosmjölk och vaniljpulver i en burk med lock och skaka om. Låt stå i kylskåp över natten. På morgonen är det bara att plocka ut från kylen och servera med bär, nötter eller valfri topping. Idag blev det raw äpplemos till, en riktig höjdare! Tänkte lägga upp receptet på min raw äpplemos sen, busenkelt. Till det en shot spirulina, inte lika gott för smaklökarna men välbehövlig energi för kroppen.