Annons
Annons

EN KVINNAS VÄRLD


 

grounded-factory-yoga-ida-iman-anja

Internationella kvinnodagen. En dag som i år känns viktigare än någonsin. Ibland känns det så jäkla frustrerande och som att vi kommit någonvart, som när det här sker i EU-parlamentet eller när en av världens starkaste land röstar fram en kvinnofientlig snuskpajas till ledare.

Annons

Och det hårda klimat som vi kvinnor utsätter varandra för? Framförallt mammor är jäkligt duktiga på att komma med pekpinnar och ge varandra dåligt samvete för hur vi är med våra barn. Kom igen! Är det inte hög tid för att vi börjar supporta, stötta och hylla varandra istället? Börja spela i samma lag, med varandra istället för mot och tillsammans göra allas vår tillvaro lite bättre och lite härligare.

Två fantastiska exempel på detta är FB-grupperna Heja livet! och Power Babes där kvinnor och delar med sig av sina både fantastiska som tårgripnde livhistorier. Där det är okej att skratta och gråta och alltid mötas med förståelse och stöd. Fan vad fint. 

På tal om just det så är jag stolt över att tillhöra den kvinnodominerande bloggvärlden. Man skulle kunna tro att det är ett ytligt och tufft klimat i denna lilla bubbla, speciellt i Stockholm, men jag tycker det är precis tvärtom. Ända sedan jag började blogga har jag blivit så positivt överraskad över hur välkomnande, fina och supportande alla är.

En bransch fylld med inspirerande kvinnor som ständigt kommer med nya affärsidéer, skriver böcker, startar klädmärken, designar smycken, lanserar nya träningskoncept – you name it! Jag har hittat så många nya vänner och hade aldrig varit där jag är idag ifall det inte vore för dessa fantastiska ladies.

Ett exempel på att det finns plats för alla och att TILLSAMMANS blir vi ännu bättre, starkare och mer framgångsrika – på alla plan. Jag har inga konkurrenter utan en hel drös med härliga bloggsistas som betyder så mycket.

Idag vill jag hylla alla de kvinnor jag har i min närhet lite extra. Dessa fantastiska, starka, modiga, roliga, snygga och fullkomligt kick ass kvinnor. LOVE YOU long time!

Dagens uppmuntran: Se dina fellow medkvinnor! Möt blicken, ge en komplimanger, erbjud din tid och möt världen med ett leende.

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar