ANJA FORSNOR WÄRN
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons

Frågestund i bloggen!

anja forsnor warn

Annons

Det är dags för en frågestund i bloggen, det var längesedan! Jag älskar ju fråga/svar inlägg, både att göra egna och att läsa andras, det är så mysigt format på något vis?

Ställ vilka frågor ni vill i kommentarerna så ska jag försöka svara på allt jag hinner under denna och nästa vecka.

Annons

Stor kram på er!

14 kommentarer till “Frågestund i bloggen!”

 1. Emma skriver: 27 april 2021 kl 13:16

  Om jag inte missförstått så dricker du vin/bubbel ibland. Har du några favoriter att tipsa om? 🤩


 2. Emelie skriver: 27 april 2021 kl 15:53

  Jag är väldigt nyfiken på dina tatueringar då jag själv är sugen på en tatuering på armen.. Hur många har du? Hur ser dem ut? Betyder dem något? <3


 3. Sofie skriver: 27 april 2021 kl 16:58

  Ganska nyligen när du skrev ett inlägg om utmattningen och vad som ledde fram till det vill jag minnas att du skrev något om snedfördelning i ansvar där du tog mer ansvar än Markus men att ni nu har förändrat det. Blev nyfiken på hur ni identifierade det samt tog er an det? Min egen erfarenhet är att det kan vara ett känsligt ämne i relationen med risk att båda blir försvarsinställda istället för en rimlig diskussion om det faktiska problemet, särskilt när det rör projektledandet snarare än synliga ”att göra” grejer.


 4. Emelie skriver: 27 april 2021 kl 20:06

  Vilken är din favoritträning/favoritövning om du bara får välja en?


 5. Therese skriver: 27 april 2021 kl 21:12

  Hur tror du livet för er ser ut om 5 år?


 6. Lina skriver: 27 april 2021 kl 21:32

  Känner mig lite vacklandes fram och tillbaka med kärleken. Väntar och längtar efter han med stort H. Känns som att man ska gå igenom många grodor innan han dyker upp. Senaste killen jag dejtade kändes på riktigt och genuint. Sen tre månader senare drar han sig tillbaka. Kvar står jag med. Är 27 år nu och så redo att träffa någon vettig och fin kille. Jag vill skaffa familj och ha hela den där karusellen att dela med någon. Känns som att tiden går och tänk, tänk om han inte dyker upp i mitt liv. Har du några tips på att inte grotta ner sig i dessa tankar om kärleken? Hur mötte du din kärlek?


  1. Linn skriver: 2 maj 2021 kl 20:26

   Ville bara säga att jag känner igen mig. Är också 27 och det känns som tiden rinner iväg. Vill också ha familj om inte allt för länge. Vill på ett sätt ge det tid och tålamod för att det verkligen ska bli rätt, men tycker jag gjort det så länge nu. Anja vad tror du är nyckeln till att hitta sin livspartner? Det finns förstås fördelar med att vara singel, men tanken på att kanske leva hela livet utan att få uppleva kärlek och egen familj känns otroligt sorglig. Kan tillägga att jag vill träffa någon utanför tindervärlden..


 7. Emma skriver: 27 april 2021 kl 21:54

  Du nämnde innan att din man och du är väldigt olika som personer. Vad är det som skiljer er? Hur skulle du beskriva dig som person och hur skulle du beskriva honom?


 8. Mandy skriver: 27 april 2021 kl 23:34

  Vad är det du jobbar med på Aller? Och hur funkar det att kombinera ditt egna bolag med jobbet hos dem?

  Jobbar både du och Marcus hemma nu? I så fall hur funkar det?

  Vad är ditt bästa tips i Corona när man är galet trött på att jobba hemma men tyvärr måste fortsätta?


 9. Rebecka skriver: 28 april 2021 kl 03:35

  1. Din lista på bästa tights/leggings med hög midja av bra kvalitet.
  2. Dina tips på snygga långärmade träningstoppar.
  3. Hur tog du dig vidare från en negativ förlossningsupplevelse? (Jag har lyssnat på podd när du berättar om din förlossning med Rio). Vad tror du det var för anledningar bakom att din första förlossning blev mer positiv och den andra mer negativ?


 10. Lovisa skriver: 28 april 2021 kl 15:59

  Så kul med frågestund, tack för en så härlig blogg <3 Kan du inte berätta om vilka tecken du såg när du höll på att bli utmattad och om det fanns några varningssignaler som idag är tydliga men som du då ignorerade?


 11. Anna skriver: 28 april 2021 kl 20:07

  Hur gör ni för att dela lika på alla sysslor i hemmet?


 12. Emily skriver: 28 april 2021 kl 21:04

  Hur ser en helt vanlig vardag ut hemma hos er? Från morgon till kväll?


 13. Emelie skriver: 29 april 2021 kl 08:26

  Har du något råd kring vad man kan göra när man har så mycket prestationsångest inför något att man inte gör något alls? Känner verkligen att mina höga krav på mig själv begränsar mig och hindrar mig från att syssla med min hobby som jag egentligen älskar.


Dela på:
Laddar