ANJA FORSNOR WÄRN
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons

Fredagslistan

VECKANS KÄNSLA: Som att springa i motvind och uppförsbacke på samma gång. I viktväst och blytunga träskor.

VECKANS BÄSTA: Hade en så fin kväll med Alexandra i onsdags, vi filmade samarbete och när vi var färdiga klockan 22 slank vi in på Nytorget 6 för en spontanmiddag där vi beställde massa smårätter att dela på. Det bästa vi vet.

Annons

VECKANS GNÄLL: Rio har varit förkyld i över en vecka nu och även om det såklart är mest synd om honom så är det ju minst sagt påfrestande för oss också som försöker jonglera vabb med jobb. Därav min beskrivning av veckans känsla här ovan.

VECKANS VIKTIGASTE: Det är så mycket tankar som snurrar runt nu, om allt som händer i världen och inte minst Black Lives Matter. Det känns som att mitt huvud bara kokar över och att jag inte kan ta in mer, vill trycka på paus så jag hinner ikapp men så funkar det ju inte. Försöker läsa på och lära mig mer, vill därför tipsa vidare om det här avsnittet av Det Skaver och det här avsnittet av Brita & Parisa.

Annons

VECKANS SERIE: Har äntligen börjat kolla på Normala människor som så många tipsat om och ja… den har något. Den är så fin på många sätt även om jag inte är helt golvad så tycker jag om att se den.

VECKANS GODASTE: Sitter just nu med ena handen i en skål med marconamandlar och herregud, det är helt omöjligt att sluta äta. Salta, mjuka men knapriga och alldeles perfekta i smaken. Kan vi utse dem till världens godaste nöt tro?

VECKANS TRÄNING: Förutom crossfit så har det blivit en massa träning idag. Louise hade bjudit in till en halvdag med Fitbit och för att testa klockan körde vi löpintervaller, Night Fight (som jag längtat!) och yoga följt av picknick i parken. Pang-upplägg!

JUST NU: Har vi precis ätit midsommarplock till fredagsmiddag, min bästa mat. Regnet smattrar mot vårt takfönster och det känns väldigt mysigt.

HELGEN: Imorgon ska jag köra team-wod på crossfiten med Nathalie, sen åker vi till stan för att äta lunch med vår San Diego-familj. Så efterlängtat. Sen blir det en lugn helg här hemma, känner mig helt slut efter den här veckan och behöver vila och sova massor känner jag. Hoppas ni har en riktigt fin helg! 💞

Dela på:
Laddar