ANJA FORSNOR WÄRN
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons

Fredagslistan

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >
anja lopning träna
foto Emma Tüll

VECKANS BÄSTA: Att den snart är över, att jag lyckats leverera och bocka av alla deadlines och nu kan andas ut och bara göra absolut ingenting. Okej, vi vet ju alla hur bra jag är på det men jag ska verkligen försöka.

Annons

VECKANS SÄMSTA: Lite för hög stressnivå, den här veckan vill jag inte upprepa än på ett tag.

VECKANS INSIKT: Vi är en bit in i renoveringen och *peppar peppar* än så länge verkar allt flyta på bra och enligt plan. Vågar jag ens skriva detta eller jinxar jag allt nu?

VECKANS ROLIGASTE: Jag och Emma smet iväg tidigt imorse för att plåta i morgonljuset och trots att det var svinkallt så blev vi helt bubbliga över det faktum att tiden är här nu. Ljuset, morgnarna, kvällarna, den här tiden vi alla längtat efter är här nu.

VECKANS VILLBEHÖVER: En skjortjacka i precis varje färg och mönster. Med stark betoning på vill än behöver här. Men det måste ju vara den bästa jackan? Hade gärna uppdaterat med den skjortjackan (reklamlänk via Apprl) som är ljust grönmelerad eller den här guiltade skjortjackan (reklamlänk via Apprl) .

VECKANS TRÄNING: Har kört både crossfit och lite jogg i veckan, konditionen är alltid min svaghet men känner mig stark och pigg i kroppen!

Annons

VECKANS PODD: Brita och Parisa slutar aldrig att leverera, lika bra varje vecka.

VECKANS INSPIRATION: Har precis börjat jobba med Pinterest, alltså inte bara använda som privatperson utan i jobbet, och det känns så kul. Kommer berätta mer sen och hur ni kan följa mig.

VECKANS GODASTE: Min numera klassiska smoothie med blåbär och kardemumma som jag aldrig tycks tröttna på.

VECKANS SKÖNHETSTIPS: Det här serumet med probiotika från Aurelia som jag kommer att berätta mer om på söndag när jag även bjuder på en schysst rabattkod. Så kika in då ☺️

JUST NU: Har jag stängt ner mailen och mentalt tagit helg, ska bara publicera det här inlägger och sen ska jag hämta barnen på förskolan. Ska jag kanske ta en kaffe på bänken längs husväggen sen och låta barnen leka utomhus? Ja, men jag tror det va. Är sugen på att laga

HELGENS PLANER: Vi ska beställa all badrumsinredning så det hinner levereras i tid, sen planerar jag att vi är utomhus så mycket som möjligt så vi slipper se kaoset här hemma just nu. Vi ligger så efter i all form av städning och huset svämmar över av kläder, leksaker, återvinning som aldrig fas hand om, pant och en massa saker jag inte ens visste vi hade? Visst kan ni se harmonin framöver er? 🤪

Kommentarer till “Fredagslistan”

  1. Emily skriver: 16 april 2021 kl 16:48

    Befriande att höra att nån mer ligger efter med typ allt! Haha… Blir lätt så när man ska göra något utöver det vanliga..


Dela på:
Laddar