ANJA FORSNOR WÄRN
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons

Fredagslistan

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >
rio anja mini rodini skog
foto Hanna Skoog

VECKANS KÄNSLA: Går timmarna dubbelt så snabbt just nu?

VECKANS BÄSTA: Renoveringen går framåt, fått göra lite små justeringar men i slutändan tror jag att det kommer bli bra. Vill ni ha en update på hur det ser ut nu?

Annons

VECKANS SÄMSTA: Alla dessa fighter med min lilla 2-åring här hemma, han vet precis hur kan ska göra för att utmana mig. Precis helahelahela tiden.

Annons

VECKANS SELFCARE: En timmes LPG-massage var veckans bästa egentid och kanske den enda riktigt lugna studen jag haft.

VECKANS SKÖNHETSTIPS: Att färga ögonbrynen hemma, tar 10 minuter och är otroligt prisvärt mot att gå på salong. Går inte att jämföra med ett besök hos Felicia men ett bra sätt att underhålla när jag inte har tid eller råd att springa till henne. Jag använder alltid den här färgen (reklamlänk), det är samma som Felicia brukar använda på mig, som man blandar med denna krämen (reklamlänk).

VECKANS LUNCH: Köpte med mig en otrolig ceasarsallad från ett ställe på Fältöversten (mitt favvoplace när vi bodde i stan) med quinoa, grönkål, avokado och sagolik dressing. Okej minus för att den inte var så mättande men ack så naggande god!

VECKANS SERIE: Bäst i test, min roligaste serie alla kategorier!

VECKANS KÖP: Blev så inspirerad av mitt eget inlägg med jackor att jag slog till på en skjortjacka i jeans (reklamlänk via Apprl) . Med tanke på hur mycket jag använder mina skjortjackor gissar jag att det kommer bli en riktig bästis i vår.

Annons

VECKANS VILLMÅSTEHA: Har letat efter det perfekta sidoskåpet sedan vi flyttade in och nu tror jag kanske att jag hittat det? Detta sideboard i trä med ribbor skulle vara SÅ fint i vårt vardagsrum för att inte tala om all bra förvaring. Jag kan inte sluta tänka på det, speciellt nu när jag dessutom råkar ha en rabattkod på Homeroom (APRIL21ANJA ger 20% till och med idag!). Aaaah, det är egentligen köpstopp på inredning nu när allt fokus är på badrummet… men detta är ju så perfekt (hej världsliga icke-problem, ni behöver inte påpeka). Gah, vad säger ni, ska jag?

JUST NU: Funderar jag på om jag ska duscha (sitter fortfarande i träningskläderna sen lunch) eller om jag ska skjuta upp det tills ikväll och då passa på att tvätta håret? Tror det får bli så.

HELGENS PLANER: Ikväll kommer mamma och hennes man hit, jag har inte handlat eller förberett något och det är full byggarbetsplats och så smutsigt precis överallt. Bra kbt träning för mig att försöka släppa allt och bara låta det vara så. (hehehe jag kommer städa så fort hantverkarna gått för dagen, vem försöker jag lura). Vi ska åka på lite utflykt med barnen i helgen, tror vi alla behöver lite miljöombyte. Vad har ni för planer i helgen?

4 kommentarer till “Fredagslistan”

 1. Ellinor skriver: 1 maj 2021 kl 08:05

  Slog du till på sidoskåpet? Supersnyggt och verkade ha mycket förvaringsutrymme. Perfekt kombination. 👍 Ja, låt oss få se hur badrummet ser ut nu. Alltid nyfiken. 😊 Att färga ögonbryn hemma gör verkligen så stor skillnad. Hur ofta färgar du dina? Hoppas du får en skön helg med lite mindre kamp och fler stunder av lugn. 💕


  1. Anja Forsnor skriver: 3 maj 2021 kl 09:03

   Ja, men alltså jaa jag slog till! Marcus blev också så förtjust i det och tyckte vi skulle köpa det. Jag är alltid den som hittar nya möbler och inredning och han alltid den som vill avvakta, så nu när vi väl var överens så gäller det att passa på haha! 😉 Jag färger dem hemma med 2-3 veckors mellanrum kanske. Har rätt ljusa bryn och färgen släpper rätt snabbt på mig men när de är färgade är de så mycket enklare att fylla i med brynskugga och kräver mycket mindre fix 🙂


 2. Emma skriver: 1 maj 2021 kl 08:58

  Men snälla nån va fint sideboard!!! Blev själv sugen på att köpa det ❤️


  1. Anja Forsnor skriver: 3 maj 2021 kl 09:15

   Eller hur är det magiskt fint!! Kunde inte låta bli att beställa hem det, har som sagt letat efter DET perfekta skåpet i över 1,5 år nu och känner att vi äntligen hittat rätt. Håller tummarna att det är lika fint IRL 🙂 🙂


Dela på:
Laddar