Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKAN SOM GÅTT: Har jag sovit alldeles för lite, aktiverat mitt SATS-kort, storhandlat, köpt massa nya växter till lägenheten, smidigt planer med Alexandra, hängt på förskolan och ätit frukost med Klara.

Annons

VECKANS BÄSTA: Att jag äntligen fick träffa Hanna och gosa med världens sötaste lilla Hampus. Som jag längtat!

VECKANS SÄMSTA: Snöns comeback tidigare i veckan. Say no more. Var nog naiv som trodde att vi skulle slippa den efter vi kommit hem. Men idag känns det lite mer hoppfullt i luften och helgen verkar bli solig och fin.

VECKANS FRUKOST: Fredagens frukost på Nybrogatan 38 med Klara. Omelett med krämiga champinjoner, en halv avokado, kaffe och juice. Det är något med ägg och avokado på morgonen alltså. Får aldrig nog!

JUST NU: Har jag haft frukostdejt med Klara och sitter på Mocco och jobbar med vårens planering. Håller på med en så rolig grej som ni kommer kunna vara en del av i maj. Hoppas ni vill!

I HELGEN: Vi är uppbokade på middagar fredag, lördag och söndag vilket innebär att vi kommer äta massa god mat, krama på favoritpersoner och inte få något annat vettigt gjort. Väldigt härligt och lyxigt, även om jag älskar att typ tvätta en lördag förmiddag och myxfixa hemma.

Vad ska ni hitta på i helgen?

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar