Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS BÄSTA: En lättnad av att en knut har löst sig och blivit till något bra, något som tyngt mig väldigt de senaste månaderna. Så befriande.

VECKANS SÄMSTA: Denna satans förkylning och ögoninflammation som jag nu dragits med i två veckor. Är det ens normalt att vakna upp med halsont varje morgon i två veckor?Jag som ville känna mig pigg och utvilad inför bröllopet är helt dränerad på energi och känner mig så svag. Men idag känner jag mig äntligen bra igen, och det var bannemig på tiden.

Annons

VECKANS ROLIGASTE: Svårt att slå den här måndagen, den innehöll liksom extra allt.

VECKANS LILY: Lilys senaste ord som hon använder som svar på allting just nu… trevligt! Trevligt? Hon låter så sjukt lillgammal och jag skrattar ihjäl mig. ”Mmm, mamma, maten jättegod. Mmmm… gott… trevligt!” 

VECKANS TRÄNING: Ja, på grund av utebliven träning för min egen del så har jag trendspanat vad gäller höstens hetaste träningsformer som ni kan läsa här.

IDAG: Nu ska jag snart hoppa på cykeln och bege mig till Forces by Sweden för en timmes LPG-massage (lyx inför bröllopet!), sen ska jag möta upp NinaPerfect Day och podda. Ska bli så mysigt att ses igen. Efter det vaccination och lite blogg-fix innan jag tar helg!

I HELGEN: Behöver jag ens säga att den här helgen innehåller en hög dos med bröllopsfix… jag menar… om EN vecka smäller det. Gah!

Berätta, ska ni göra nåt skoj i helgen?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar