ANJA FORSNOR WÄRN
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons

Frozen yoghurt med banan och jordnötssmör

peanut-nana-ice-cream bananglass

Den här frukosten blev betydligt godare än den såg ut! Att mixa frusen banan är perfekt både som glass och till frukost, jag blandade även ner turkisk yoghurt för att få lite syrligare och fräschare smak. Funkar lika bra att servera som härlig dessert eller mellis innan träningen.

Annons

Frozen yoghurt med banan och jordnötssmör
1 portion

Annons

1,5 fryst banan
1 dl turkisk yoghurt
1 msk jordnötssmör

topping:
1/2 banan
1 tsk kokosolja
1 tsk kanel

Mixa fryst banan och yoghurt med en stavmixer till en krämig konsistens. Mixa ner lite jordnötssmör och servera med banan stekt i kokosolja och kanel.

Dela på:
Laddar