För er som ännu inte tröttnat på chiapudding kommer här ytterligare ett recept. Den här gjorde jag till ELLE nr 11 och jag tyckte den blev så vacker med färgerna. Härlig kombo med kardemumma och mango, en ny favorit! De omtalade små chiafröna är rikiga näringsbomber som innehåller hela åtta gånger mer omega-3 än lax. Denna chiapudding passar lika bra som lyxig frukost eller dessert, tillsätt 1-2 tsk agavesirap om du vill få den lite sötare. Chiapudding 1 portion 3-4 msk chiafrön 2 dl rismjölk 0,5 tsk kanel 0,5 tsk kardemumma Topping: en halv mango gojibär aroniabär Häll rismjölk, chiafrön, kanel och kardemumma i en skål eller glasburk. Rör om så allting blandas och låt stå under lock i kylen 3-4 timmar, gärna över natten. Häll upp i glas och varva med bitar av mango, gojibär och aroniabär eller dina favoritbär. Receptet avser ett glas, vill du göra två portioner är det bara att dubbla. Foto: Andy Prhat