Godmorgon sunshines! Känns ju helt okej att vakna tidigt en solig lördag som denna, vill liksom njuta av varenda minut idag. Efter den här låååånga vintern kommer vi nog uppskatta varenda sommardag lite extra, eller vad tror ni? Röra ihop en somrig variant av min havregrynsgröt till frukost. Äpple och kanel kan ju kännas lite höstigt men jag tycker det funkar minst lika bra på sommaren, speciellt med frukt och bär till. Här har ni receptet om ni vill testa! Sommargröt med äpple och kanel 1 portion 1 dl havregryn 1 dl valfri mjölk 1 dl äppeljuice 1/2 tsk kokosolja kanel salt topping: 1/2 rivet äpple, frysta hallon, kiwi 1. Koka upp havregryn och vätska i en kastrull på mellanvärme, smaka av med kanel, salt och lite kokosolja 2. Toppa gröten med rivet äpple, frysta hallon och kiwi 3. Servera med valfri mjölk Hoppas det smakar! Visste ni att en kiwi innehåller hela vårt dagsbehov av C-vitamin? Men det finns ingen vits att käka hur många som helst samtidigt, kroppen kan nämligen bara ta upp en viss mängd så resten, ja det kissar vi ut.