Annons
Annons

GRÅTT STICKAT OCH LAGER PÅ LAGER


 

Jag brukar normalt vara en sådan som fryser in våren, som går barbent så länge jag bara kan och vägrar jacka in i det sista. Men den här hösten är jag så sugen att mysa in mig i stickade tröjor och snygga jackor, jag är liksom trött på att vara varm hela tiden och är sugen på att klä mig lager på lager. Höstmodet är ju ändå alltid det bästa, inte sant?

Annons

Hur ljuvlig är inte den här tröjan? Lika skön som den ser ut, jag lovar. Känns som jag kommer leva i den under hösten.

Jag har valt ut mina favoriter från Styleins höstkollektion, verkligen de perfekta basplaggen med en liten twist, som ni dessutom får ni 15 % på veckan ut. Hur bra?!

Foto: Jonas Pettersson

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar