Annons
Annons

GROUNDED FACTORY I LA


 

Hej gullisar!

Vi spenderade alltså helgen i LA är för att vi på Grounded Factory var med som Creative partner på ett event tillsammans med Good Life Designed. Tänkte ge er ett litet smakprov från dagen.

Annons

los-angeles-downtown-the-unique-space

Vi tog oss till The Unique Space i downtown som var så nice. En cool gammal fabrikslokal som används till kontorshotell. Parkeringen tömdes på bilar och vi började rulla ut våra mattor under den klarblå himmeln.

yogaevent-the-unique-space-downtown-la the-unique-space-la-downtown-gld

Vi började morgon med Stay Grounded Flow där Carolina från Modo Yoga höll i ett pass med både influenser från vinyasa och yin. Till yogan var det livemusik av en tjej som spelade akustisk gitarr och sjöng helt magiskt. Jag fick gåshud över hela kroppen trots värmen, det var en sådan fantastisk och stark upplevelse.

drink-bar-event-gld-la juicebar-matcha-lemonade ice-tea-matcha

Efter en timmes yoga i värmen var det skönt med något svalkande. Baren serverade bland annat goda (alkoholfria) drinkar och iskall matcha (yey!) hela dagen.

downtown-la-the-unique-space

Vårt bidrag var en gigantisk photo booth (syns uppe i höger hörn) där man skulle ”Strike a yoga pose” och ha chansen att vinna en matta från oss.

iman-malmberg-anja-forsnor-grounded-factory-yoga

Vi fick såå mycket fina komplimanger för mattorna och alla var så gulliga. LA känns verkligen som rätt marknad för oss!

equinox

Att vara partner på samma event som Equinox. Alltså nyp mig! En dröm som går i uppfyllelse.

intervju-iman

Vi snackade lite framför kameran, bland annat fick vi frågan om hur vi gör för att designa våra liv. Alltså vad som driver oss här i livet och hur vi jobbar för att nå dit. Kommer dela med mig av filmen sen!

ida-iman-anja-grounded-factory-yoga

Grounded Factory Crew – Iman, jag och Ida. Förresten, vad tycker ni om min och Idas något matchande klädsel dagen till ära – utan att vi synkat med varandra, haha.

anja-forsnor-venice-los-angeles grounded-factory-yoga-ida-iman-anja

Åh! Vi har så mycket kul på gång i vår, det är något jag verkligen ser fram emot att jobba med när jag kommer hem.

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar