Julbak och julgodis hör ju advent till. Jag gör gärna ischoklad på kokosolja, kakao och honung och sedan kan man smaksätta chokladen precis som man vill. Enkelt och gott - precis som jag gillar det! Ischoklad 3 dl kallpressad kokosolja 1 msk rå kakao 1 tsk honung eller valfri sötning smaksättning: mandelsmör, pepparmintsolja, chili, apelsin, flingsalt, lakritspulver, vaniljpulver Smält kokosolja och blanda med kakao och sötning, jag använde mig av honung. Smaksätt chokladen utifrån vad du gillar (mina förslag hittar du här ovanför) och häll upp i små aluminiumformar eller en silikonform som jag använt mig av. Ställ in i frysen och låt stelna någon timme. Ta ut frysen direkt innan servering då de smälter snabbt. Foto: Emma Svensson Tips! Jag använde mig av en silikonform med dessa fina små hjärtan. Finns att köpa på Panduro Hobby eller liknande hobby-butiker. Håll utkik här i bloggen för mer julgodis i dagarna!