Annons
Annons

#HATAHAT


 

Inlägg i samarbete med Telia.

anja-forsnor-haircut-980x650

Snart smäller det, årets upplaga av ELLE-galan! Det är så himla trist att jag inte kan närvara på årets gala, funderade till och med ett tag på att flyga hem bara för galan, SÅ bra är den. Men trots att jag inte är med i år fick jag ändå frågan om jag ville lyfta en grej och tacka självklart ja eftersom det så himla fint och så satans viktigt.

Näthat. Bara ordet för mig förbannad. Jag har lyckligtvis aldrig själv blivit utsatt för det och är så tacksam för att vi har en så fin och mysig stämning här. Men som bloggare och delvis offentlig person, är man alltid i riskzonen. Det är ett så hårt klimat i bloggvärlden och det känns som det krävs så lite ibland för att man ska få skit. Läste t.ex alla ilskna kommentarer som haglade när Isabella Löwengrip valde att plocka ner sitt julpynt på juldagen. Alltså H U R kan man ens ha en åsikt om det?! Jag fattar verkligen inte. Och det finns såklart bra många fler exempel på vad folk får utstå som är helt vidriga.

Vad som är fint är att ELLE-galan i år samarbetar med Telia för att lyfta arbetet mot näthat. Telia har tillsammans med Ida Sjöstedt och Happy Plugs tagit fram Fashion Against Hate by Ida Sjöstedt, en exklusiv kollektion med mobilskal, headset och i ett lite senare skede en tröja. Kollektionen finns i Telias säljkanaler och allt överskott går till Friends och deras arbete mot mobbning på nätet och i sociala medier.

Jag kommer bära tröjan med stolthet och jag hoppas att ni kommer göra detsamma.

#hatahat

Annons

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar