ANJA FORSNOR WÄRN
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons

Hej från nu!

Jag vet, jag skulle ju åka till kontoret idag… men det var så grått och regnigt imorse så jag stannade hemma någon timme extra och jobbade från köksbordet istället. Känner mig lite piggare idag, halsen känns inte lika grötig men huvudet är sådär förkylningstungt. Ni vet när det liksom känns i hela ansiktet? Och jag nyser oavbrutet!

Annons

Marcus tror jag är krasslig för att vi sover med fönstret på vid gavel och har fläkten på men jag vägrar tro honom. Jag som normalt är varm när jag sover är som ett litet kärnkraftverk just nu. Kan omöjligt sova om det är inte är riktigt svalt i sovrummet, får panik! Var precis likadant under förra graviditeten, han låg och huttrade under det stora duntäcket och jag låg helt genomsvettig utanför. Stackaren… men jag känner ändå att mina behov går först här, inte sant?

Dagens frukost blev återigen (föga överraskande) havregrynsgröt med blåbärssylt, hackade hasselnötter och mjölk. Och den sista koppen av mitt favoritte som nu är helt slut, måste cykla förbi Grand Hotel och fylla på skafferiet. Fick den här lilla yttepytteburken i en goodiebag som tog slut på mindre än en vecka, jag vågar inte ens tänka på vad en stor förpacknings kostar. Dyr craving det hära!

Annons

Det känns egentligen lite väl lyxigt att ha blåbärssylt på gröten varje morgon, men det är ju så gott. Köpte den här från Värmdö Musteri på Gamla Orangeriet förra helgen, den smakar verkligen blåbär och är så god. Liiite väl söt kanske för min smak om jag ska klaga men det känns onödigt.

Nu ska jag hoppa ur pyjamasen och glida inåt stan, hörs sen!

4 kommentarer till “Hej från nu!”

 1. Magdalena skriver: 23 oktober 2018 kl 17:31

  Gör egen blåbärssylt! Så enkelt, löjligt gott och otroligt mkt billigare. Brukar ha i lite ren vanilj och litelite kardemumma (och typ en tredjedel av den rekommenderade sockermängden som står i alla recept). M U M S.


  1. Anja Forsnor skriver: 23 oktober 2018 kl 20:56

   Jaaa, det måste jag ju göra! Gjorde alltid egen sylt innan men min gravidhjärna verkar helt ha förträngt det… får bli helgens projekt. Kanske en björnbärssylt också? Mums!!


   1. Magdalena skriver: 24 oktober 2018 kl 06:35

    Kan relatera så hårt! Slutade göra, äta, handla så mycket saker när jag var gravid (mådde typ som du gjort/gör) och nu, två år senare, kommer jag fortfarande på grejer jag saknar och borde äta/göra/handla ?


    1. Anja Forsnor skriver: 24 oktober 2018 kl 20:10

     Haha exakt så! Som att jag ens glömt hur man lagar mat eller glömt bort alla mina egna tips som jag brukar ge andra. Jag gick i alla fall tillbaka till mitt ”nomala jag” gällande mat och smaker efter förra graviditeten så hoppas på samma sak nu! ???


Dela på:
Laddar