Annons
Annons

AIM’N RETREAT – BEST OF THE BEST


 

Ja, jag vet att redan är fredag (igen!) men jag hänger kvar lite vid förra helgen ett tag till för jag har helt enkelt inte hunnit med. Hur ska jag lyckas välja mellan 1273 st bilder? Vill ju dela med mig av precis allt vi gjorde för ja, det var SÅ bra, men har gjort mitt bästa för att göra ett litet urval så ni inte tröttnar totalt.

Fredagen har vi ju redan klarat av här, så jag kör vidare på lördagen och söndagen i bilder. Here we go!

Här har ni oss – Tekla, Alexandra och undertecknad – som roddade och fixade med allt tillsammans med underbara Hotell Tylösand.

Strandträning under klarblå himmel en tidig lördagmorgon. Nästan lite för bra.Det här gänget likaså.

Tekla (snyggingen till vänster) är grundare av svenska Aim’n och har gjort en så inspirerande resa de senaste åren!

(Min) bästa Kamperhaug in action.

Det här var kul! Vi fick testa deras Mixologi där vi blandade vår egen kroppsscrub av salt, socker, citrusfrukter, olja och andra smaksättare. Fick lite flashback till när jag gick på mellanstadiet och vi gjorde egen ansiktsmask av banan och ägg, haha. Någon som känner igen sig? Det här var i och för sig bra mycket härligare och fräschare.

Resultatet, kroppsscrub á la Anja. Med socker, rapsolja, grapefrukt, lime och basilika. Skulle i princip kunna äta det, yum!

Måste även bjussa på ett litet urval från årets mest välfyllda (två!) goodiebags med godsaker från Aim’n, Grounded Factory, Casall, Happy plugs, Clarins, Parrots, Urbanista, ELLE, Vitamin Well och Ec-go. Tack för att ni skämde bort våra deltagare så!

Jag körde min workshop Hälsa 2.0 och här ska jag precis köra igång.

En av middagarna innehöll bland annat grillad rödräka med aioli… inte äckligt alls.

Som ett romantiskt par struttade vi runt i våra morgonrockar och njöt.

Bada bada bada!

Som jag har skrattat den här helgen, det finns inget annat när man jobbar med dessa två galningar. Okej, vem vill följa med nästa gång?

Annons
(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar