ANJA FORSNOR WÄRN
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons

Iskaffeväder och ny klänning

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

Ett säkert sommartecken är när mitt vanliga konstanta kaffesug ersätts med iskaffesug. Tycker nog om all form av iskaffe – kallbryggt, islatte, frappe, dalgona coffee, ja jag gillar ju till och med den där ljumma (eller till och med kalla koppen) som stått framme alldeles för länge. Det ska mycket till innan jag vaskar en kopp, det hör ni ju.

Annons
Annons

Så ingen är nog gladare än jag att det äntligen är iskaffeväder!

Vill även tillägna några rader till min prickiga klänning jag använt nästan pinsamt mycket de senaste två veckorna. Den är sådär lagom avslappnad men ändå uppklädd, luftig och sval men ändå med ärm vilket jag gillar. Den perfekta sommarklänningen! Här hittar ni den. (reklamlänk via Apprl)

2 kommentarer till “Iskaffeväder och ny klänning”

  1. Eva skriver: 4 juni 2020 kl 06:49

    Tack för tipset, köpte min igår <3 Älskar den! Kram


    1. Anja Forsnor skriver: 4 juni 2020 kl 23:23

      Åh vad roligt! Känns som en trogen sommar-favvo!


Dela på:
Laddar