ANJA FORSNOR WÄRN
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons
Annonssamarbete med Puori

Jag är ambassadör för Puori

anja forsnor kok inredning hem

Jag har teasat lite på Instagram men inte hunnit berätta här i bloggen än, men hej hallå – jag är stolt ambassadör för Puori! Jag upptäckte Puori för flera år sedan och är så glad att vi nu ska jobba långsiktigt tillsammans, tycker så genuint mycket om deras varumärke. Som skåning känns det väldigt nära hjärtat att jobba med en dansk producent av kosttillskott.

När jag läste näringslära under min utbildning till Livsstilsrådgivare pratade vi mycket om tillskott och jag fick en djup förståelse för vilken funktion det har i kroppen. Jag har använt flera av deras tillskott till och från under några år nu och för mig är det så viktigt med trovärdigheten och att jag inte hyllar en massa produkter som jag inte har koll på.

I samband med min utmattningsdepression tog jag blodprov som de gjorde omfattande analyser på för att få fram om jag har några brister som jag kan justera med just tillskott, något som jag tycker att alla bör göra. Jag vill inte stoppa i mig saker bara för att men inte heller missa något som faktiskt kan ha effekt på hur jag mår, sover och återhämtar mig.

puori kosttillskott magnesium

Magnesium är ett tillskott som jag märker direkt skillnad när jag äter eller inte. Jag brukar ta 3 tabletter en stund innan jag lägger mig, speciellt de dagar jag tränat. Och det var min räddning under graviditeterna när jag hade restless legs och det kliade i hela kroppen på nätterna.

puori kosttillskott

Jag tänkte att vi ska börja från början och reda ut innehållet i produkterna och varför det är bra att veta vad kosttillskott innehåller. Det finns ju en herrans massa produkter att välja bland, så hur vet man vilka som är bra och inte?

Btw, hur bra matchar produkterna mitt kök?

puori kosttillskott

Puori härstammar från Pure Origin och använder endast naturliga ingredienser med minimal bearbetning och som sedan testats av tredje part. Att sätta sig in i mineraler och vitaminer kan tyckas krångligt i sig, man vill ju bara att det ska kännas enkelt och ärligt rakt igenom. I Europa måste kosttillskott, precis som vanlig mat, uppfylla EU:s krav för bland annat produktion, hygien, tillsatser, påståenden osv.

puori kosttillskott frukost kaffe

Det är förvånansvärt få företag som gör regelbundna kvalitetskontroller för kosttillskott, rätt knäppt när man tänker efter. Man vill ju veta vad tillskotten innehåller, eller kanske ännu viktigare – att de inte innehåller tungmetaller, bekämpningsmedel eller annat skit man inte vill stoppa i sig. Puori låter varje parti av varje produkt testat av Clean Label Project® som kontrollerar renhet och styrkan med vad som står på etiketten. Dessutom publiceras resultaten online och helt transparent för alla att ta del av.

puori kosttillskott

puori kosttillskott

puori kosttillskott

En rolig detalj är att man kan scanna QR-koden på baksidan av produkterna och se att produkterna är godkända och certifierade. Visste ni förresten att man inte behöver ladda ner en särskild QR-läsare till mobilen utan det räcker att hålla kameran framför koden så scannas den automatiskt. Upptäckte mig det när vi fotade detta, hur smidigt?!

puori kosttillskott

Jag ser fram emot att fortsätta utforska Puoris produkter tillsammans med er under året, är det något särskilt ni vill se mer av här på tema kosttillskott? Myter och sanningar, fråga experten, proteinpulver och recept, vilka tillskott jag använder eller något annat? Vill gärna utforma detta så att ni får ut så mycket som möjligt av det, dem samarbeten blir alltid dem bästa!

foto Emma Tüll

4 kommentarer till “Jag är ambassadör för Puori”

 1. Helena Nyström skriver: 21 april 2021 kl 08:16

  Tack för att du delar med dig. Är i samma sits som du varit i med utmattning och blev väldigt nyfiken på var du tog blodproverna för att se vitaminbrist?


  1. Anja Forsnor skriver: 21 april 2021 kl 17:05

   Jag testade mig via Werlabs och kan varmt rekommendera! Det kostar ju lite jämfört med ett vanligt läkarbesök men så värt det eftersom man får fram typ precis alla värden man vill ha och även sköldkörteln vilket jag ville kolla upp eftersom många sa att utmattning och depression ofta förväxlas med sköldkörtelproblem. Så var det inte i mitt fall och det var väldigt skönt att utesluta.


 2. Frida skriver: 21 april 2021 kl 19:49

  Vill gärna att du skriver mer om vilka kosttillskott du äter och om du märker någon skillnad


  1. Anja Forsnor skriver: 22 april 2021 kl 09:26

   Ja, bra idé! Det låter som ett eget inlägg det, återkommer 🙂


Dela på:
Laddar