Annons
Annons

JUICEBOOST PÅ HAYMARKET


 

Eftersom ni var så många som var nyfikna på eventet jag höll i veckan så tänkte jag dela med mig av lite vad vi pratade om – nämligen juice! Det känns som att många är lite rädda för juice och framförallt när det kommer till sina barn. Som att juice skulle vara ”lika farligt som läsk”, vilket ja – det är ju inte riktigt sant.

Annons

För läsk innehåller ingenting nyttigt what so ever, bara socker och sen total brist på nyttigheter. Men juice däremot innehåller ju fibrer, vitaminer och massa godsaker för oss. Fruktsocker? Ja, absolut, men det är inte fruktsockret vi behöver oroa oss för.

Elisabeth Rytter, nutritionsexpert berätta mer om just detta, och hänvisade även till studier som visar ett samband mellan att barn som dricker juice även har goda kostvanor och dessutom äter mer frukt och grönt.

Fina Edita (kan vara en av de trevligaste tjejerna jag vet) tillsammans med sin Alba och Lisas gulliga ungar.

Resten av gänget + alla söta kiddos.

Dessutom avnjöt vi den här magiskt goda frukosten från Gretas Haymarket. Yum! De hade även gjort en Overnight Oats på mitt recept som verkade väldigt omtyckt, ska dela med mig av det här till er.

Hörrni! Visste ni att juice inte får innehålla tillsatt socker? Det visste faktiskt inte jag. Det är lag på att det aldrig får tillsättas socker ifall det heter juice, då får man kalla det fruktdryck, energidryck eller liknande. Så när man köper en juice i affären så kan man alltså vara säker på att den inte innehåller tillsatt socker.

Jag visade också tre olika förslag på hur man kan pimpa sin frukostjuice som jag skriver mer om i ett eget inlägg, blir så långt här annars.

Med bland annat de här ingredienserna.

Lite nyfiken på hur era tankar går, vad är ert förhållande till juice? Dricker ni det, hur ofta – vilken typ av juice? Och ni som har barn, ger ni era barn juice?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar