Annons
Annons

MÅNDAGSTANKAR, APRILVÄDER OCH WEBB-INSPELNING


 

Måndag hörrni! Nöjd med helgen som bjöd på lite fix i lägenheten, söndagshäng och massa mys. Lily har varit i sitt esse och på strålande humör hela helgen, gör liksom att hela tillvaron blir så mycket bättre.

Annons

Ända minuset är ju det här vädret vi dras med. Vi klädde på oss för att gå ut i vårsolen och leka i lördags men kände oss blåsta när vi väl kom ut. Snålblåst och snö/hagel i sidled blandat med sol. Aprilvädret lever verkligen upp till sitt rykte, till allas förtret.

Men nu till något roligare – alla era kommentarer på bröllopsinlägget, tack!! Så bra tips och så roligt att läsa. Kommer bli massa frossande i bröllop här de kommande månaderna vilket jag hoppas ni gillar! Det behöver inte bara gälla precis bröllop, tänker att allt kring fest och firande liksom hör temat till, något som dessutom alla kan relatera till. Och tack för att ni är tillbaka och kommenterar, frågar och peppar så fint igen. Hade ju saknat er och nu är jag så glad att vi pratar med varandra varje dag igen. Det betyder allt.

Oh nu springer tiden iväg, måste piffa det sista här hemma innan ett dagens inspelningsteam kommer hem till mig. Vi ska filma webisodes för ett roligt samarbete som ni kommer få se mer av här snart. Ha en fin måndag darlings!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar