Annons
Annons

MIDDAG MED SÄKER STIL


 

I onsdags kväll tog jag mig till nyöppnade Alma för en middag i sommarens tecken!

Inne i värmen möttes jag av den här vackra duon, Emilia och Ebba, som bjudit in till Säker stil-middag tillsammans Nivea Sun. Extra hurra till Ebba som roddar event 2 dagar innan BF. Heja bebis!

Annons

Efterlängtad dejt med min favorit fellow-skåning! Maria släpper snart släpper sin bok Beautyfoods som jag är orimligt pepp på. Den kommer bli så fin och jag kan knappt vänta tills jag får lusläsa.

Michaela var också på plats! Blir alltid lika glad av att träffa henne, hon utstrålar en sådan varm energi som smittar av.

Temat för kvällen var solkräm och Nivea har tagit fram en helt ny formula som gör att man slipper solkrämsfläckar på kläderna. Hur bra?

Jag har förstört så många vita plagg av just solkräm, speciellt den här resan när jag var höggravid och svettades av precis all solkräm direkt. RIP min fina vita strandtunika.

Vi bjöds på en fantastisk middag med bland annat burrata, nässlor, löjrom, sik, fänkål och massa mer – det ena godare än det andra.

Och härligt sällskap förstås!

Emilia gav även en liten trendrapport från modeveckan i Paris och berättade att stråväskan är hetare än någonsin i vår, inte bara på stranden utan som vardagsväska. (HA! Marcus som hånade mig när jag insisterade på att släpa med min fina palmbladsväska från Mexico. Told you.).

Avslutade Internationella Kvinnodagen på topp. Tack tjejer för en härlig kväll!

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar