ANJA FORSNOR WÄRN
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons

Mina tankar om veckan

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

anja forsnor hemma frukost

Hur känns veckan?

Som att jag redan längtar till helg! Och jag som är en vardagsperson, hur går det ens ihop?

Vad ska du jobba med i veckan?

Jag har inte mindre än tre samarbeten som ska antingen skickas utkast på eller publiceras, utöver mitt bloggande och 80 % tjänst på Aller media. Och jag ser hur det låter, det här är för mycket samtidigt för någon som varit utmattad ganska nyligen. Men jag känner att jag kan se nyktert på det och känner mig inte alls stressad på något märkligt vis, snarare produktiv och peppad. Och nästa vecka ska jag boka in mycket luft i kalendern så jag får chans att återhämta mig.

Annons

Vad ska du göra förutom att jobba, några to dos i veckan?

Ska försöka göra så lite som möjligt, om jag får undan massa jobb och lyckas få in 3-4 träningspass är jag mer än nöjd.

Något som känns svårt/tråkigt?

Att min mobil har någon bugg som gör att den lever sitt egna liv. I lördags kunde jag varken skicka eller ta emot sms, inte komma åt wifi eller mobilnät. Den kändes så seg. Startade om den och då gick den inte igång igen, trots fullt batteri. En timme senare började äpplet lysa och när den väl startade så var hälften av alla appar försvunna. Eller de är där men de syns inte, skärmen är liksom tom och jag får chansa vilken app som är var. Känns ju sådär va?

Vad kommer du ha på dig?

Annons

Känner för ljust och fräscht, ton i ton med inspiration av min egen bild här. Ljusa jeans (reklamlänk via Apprl) och loose skjorta. Hittar ingen länk till min skjorta som har knyt på ryggen men hittade den här vita skjortan med knyt (reklamlänk via Apprl) framtill istället som också är så fin.

Vad ser du mest fram emot i veckan?

Att jag ska vara med i Sofias podd Ofiltrerat på onsdag. Jag kan knappt minnas sist vi sågs och det ska bli så fint, med risk för att vi aldrig kommer kunna sluta prata.

Vad ser du fram emot att laga för mat?

Ska definitivt laga friterade fetaostbollar med rödbetstzatsiki, ett recept som hela familjen älskar.

Lyssna/läsa/titta på?

Det känns som att jag är den enda som inte sett Exit, även Marcus har sett den utan mig, så det kanske är dags att riva av den? Tycker ju inte om snackisar som jag inte själv är en del av, vill så gärna veta vad the fuss is all about. Vad säger ni, är den sevärd? Eller ska jag kolla Snabba Cash på Netflix först?

Vad händer i helgen?

Lördagen är hittills oplanerad förutom träning och på söndag ska vi på lunch hemma hos Amelie och Ali med gänget, ska bli så mysigt, kan knappt minnas sist vi sågs allihopa. Glad att utomhussäsongen äntligen är här så man kan ses igen!

foto Emma Tüll

2 kommentarer till “Mina tankar om veckan”

  1. Natta skriver: 13 april 2021 kl 12:34

    Exit alla dagar i veckan!! Snabba Cash kan vänta, inte alls lika bra som EXIT. O sen måste du se Snöänglar med! Mvh en som ammar och helt grottat ned sig i serieträsket


    1. Anja Forsnor skriver: 13 april 2021 kl 16:50

      Då blir det Exit! Och Snöänglar har jag helt missat, blir så stressad över alla serier jag missar haha… saknar amningstiden när du skriver nu och alla serier jag fullkomligt plöjde då 😉 Workin Moms var mitt bästa sällskap alla tidiga morgnar med Rio!


Dela på:
Laddar