Annons
Annons

POWER MAMAS, SASHIMISALLAD OCH LEOPARDKAPPAN


 

anja forsnor ebba von sydow

Förra veckans höjdpunkt måste varit när KappAhl och Ebba bjöd in till lunch på Ebbas mysiga kontor.

annika norman anja forsnor

En sådan varm och härlig höstdag, vilket märktes eftersom vi alla samlades utanför kontoret och ingen liksom riktigt ville gå in.

Annons

lunch sashimi sallad broms

Men när vi väl gjorde det så möttes vi av lunch, och inte vilken lunch som helst utan sashimisallad från Broms. Min favorit! Den kanske inte ser så mycket ut för världen såhär i kartongen men den är så god, varje gång jag beställer från Foodora så blir det denna.

ebba von sydow kappahl

Ebba hälsade oss välkomna, hej hej! Ebba känns alltid så varm och lyckas liksom med det där att få en att känna sig sedd och välkommen. En otroligt fin egenskap.

Vi tittade på fina nyheter från Newbie och KappAhl.

Applåder!

Stans absolut coolaste morsor. Och så jag där, mitt i smeten. Slog mig verkligen att så fort man blir mamma i min bransch får man liksom access till en helt ny och spännande värld. Förstår ni hur overkligt det känns när personer som jag följt och beundrat i så många år kommer fram och kramar om mig, för att DE känner igen MIG? Ok, ska chilla med min hybris nu, haha.

anja forsnor ebba von sydow

Jag har förresten fått så otroligt mycket frågor om min leopardkappa. Marcus frågade också, fast han undrade mer ifall det var något pressprov jag fått gratis eftersom han tyckte den var så ful haha.

Men hallå jag älskar den, livar upp vilken grå vardag som helst. Hittar ingen länk till den nu men den kommer från H&M och är inköpt i somras. Vad tycker ni, hiss eller diss?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar