Jag är egentligen inte så förtjust i muffins eller cupcakes, tycker ofta de kan vara torra, tråkiga och alldeles för söta. Bestämde för mig att testa mig på en lite kladdigare variant med smak av syrliga äpplen och morötter som blev riktigt bra! Äpple- och morotsmuffins med nöttopping ♦ 2 ekologiska äppen ♦ 1 morot ♦ 4 dl mandelmjöl ♦ 2 msk kokosolja ♦ 2 tsk bakpulver ♦ 1 tsk vaniljpulver ♦ 1 dl kokosmjölk ♦ 1-2 msk stevia eller annan sötning ♦ 3-4 tsk kanel Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Skala och riv äpplen och morötter i en skål. Rör ner övriga ingredienser och blanda till en smet. Klicka ut i muffinsformar och in i ugnen cirka 15 minuter. Jag toppade med lite hackade nötter som jag vände ihop med dadelsirap, går precis lika bra utan och blir inte lika söta om du skippar toppingen. Smaskens!