Man vet att det är sommar när man byter ut tomat mot persika och svänger ihop en lunchsallad på 5 minuter. En sallad så god precis som den är, kanske med en bit bröd till eller med något gott grillat till. På tal om grillat, ni måste testa att grilla persika och äta antingen som den här salladen med sparris eller som dessert med vaniljglass och mynta till. Mmm. Dagens caprese bestod av persika, burrata, mache sallad och basilika. Viktigt att alla råvaror är rumstempererade, även osten, det blir så myckjet godare och alla smaker kommer fram på bästa sätt. Ringlade över lite god olivolja, vit balsamico, flingsalt och citronpeppar. Alltid citronpeppar. Har man jordgubbar hemma är även det en smakmässig fullträff till. Och har man inte burrata kan man använda fetaost, mögelost eller någon god getost. Kombinationen ost + frukt, kanske sommarens säkraste kort? Lika vackert som gott! Här ser ni en liten hint av mitt nya betongbord som jag fyndade på marketplace, det passade så bra på altanen! Dokumenterat med min nya Canon, nu ska det fotas massor i sommar!