Ah ceviche! Perfekt både som förrätt eller huvudrätt, går snabbt att slänga ihop och är alltid lika fräscht. Vi åt det i krispiga salladsblad vilket var riktigt gott. Lyxig (och nyttig!) snabbmat med massa finfina ingredienser som gör kroppen glad. Ceviche med salmalax 2 portioner 125 g salmalax 2 lime 1 tsk honung 1 urkärnad chilifrukt 1 dl färsk eller frusen mango 1/3 gurka 1/2 grapefrukt 1/2 silverlök 1/2 kruka koriander salt och peppar efter smak till servering: romansallad avokado sesamfrön färsk koriander Gör så här: Pressa ut saften från limen i en skål, skär laxen i små fina bitar och marinera i limesaften. Skär lök, chili, gurka och grapefrukt och blanda tillsammans med de resterande ingredienserna i skålen. Låt gärna stå en stund så alla smaker sätter sig. Toppa med färsk koriander.