[caption id="37279"] foto Emma Tüll[/caption]Äntligen börjar vi bli helt friska här hemma hela familjen och redo för nyår. Känns extra mysigt att faktiskt kunna göra lite planer och att ha något att se fram emot efter att ha varit hemma flera veckor och fått ställa in allt.[caption id="37282"] foto Emma Tüll[/caption]En vän sa att hon var tyckte det var så tråkigt att julen är över, att julveckan är hennes bästa vecka på året och att hon alltd Jag känner precis tvärtom, blir alltid påverkad av hetsen före jul oavsett hur julen firas. Det är så mycket folk överallt, fullpackat i mataffärerna, julmusik på högsta volym och man känner alla andras stress. Mellandagarna däremot, gud vad jag njuter av lugnet. Det är som att alla gått in i ett helt annat mode och är mycket mer avslappnade. Är ni team julveckan eller team mellandagarna? [caption id="37280"] foto Emma Tüll[/caption]Okej, åter till nyårsafton! Jag tipsade ju igår om den varma brietårtan som passar fint på nyår och tänkte även påminna er om dessa snittar jag delade här i bloggen förra året.[caption id="37285"] foto Emma Tüll[/caption][caption id="37284"] foto Emma Tüll[/caption]Ni kanske minns dessa mini krustader med västerbottensostkräm och löjrom som jag delade förra året? Har serverat dem flera gånger och de blir alltid lika poppis, det är något med de frasiga krustaderna och den lena ostkrämen. Ett säkert kort att bjuda på med andra ord, perfekt till fördrinken!Och så får vi inte glömma den klassiska ostbrickan som alltid känns rätt.[caption id="37288"] foto Hanna Bouveng[/caption]På min nyårsbricka vill jag gärna ha lite extra allt som tärnad cheddarost, vindruvor, mörk choklad, blåmögelost, plommon, hårdost fikonmarmelad, nötter, päron, honung, färskosten brilliat savarin och såklart en massa småkex. Mmm! Serveras allra helst med ett friskt bubbel till.Hoppas ni får en fin dag imorgon oavsett hur ni firar eller inte firar. Gott nytt år kära ni!