Idag sitter jag och Andrea hemma hos mig och jobbar i klassiskt måndagsmode. Jag brukar alltid jobba hemma på måndagar så nu fick Andrea hänga med hit istället för till kontoret. Tycker det är ett så mysigt sätt att börja veckan på. Till lunch slängde jag ihop en omelett med vad som fanns hemma. Tänkte dela med mig av receptet, kanske kvällens middag? Potatisomelett med svamptryffel och gruyere 2 portioner 4 ägg 3 små potatisar en bit zucchini en bit purjolök 2 msk valfri grädde 1 msk svamptryffelpasta (jag använder den här) flingsalt, citronpeppar olivolja att steka i tillbehör: ruccola, gruyere eller valfri smakrik ost 1. Hyvla potatis, zucchini och purjolök med mandolin eller skiva tunt 2. Stek i olivolja på mellanhög värme, så potatisen får lite färg och blir mjuk 3. Häll på grädde och smaka av med svamptryffelpasta, flingsalt och citronpeppar 4. Vispa två ägg med lite flingsalt och en skvätt kallt vatten, stek (i en annan stekpanna än potatisen) på mellanhög värme tills omeletten blir fast 5. Häll ruccola och hälften av fyllningen på ena halvan av omeletten och "stäng" med med andra halvan 6. Toppa med ruccola och riven gruyere 7. Vispa ägg och stek en omelett till och upprepa ovan med fyllningen