Godmorgon kära ni. Idag vill jag stolt visa upp två saker för er. 1. Min första hemlagade ris á la malta någonsin. Jag skulle bestämt koka den från scratch istället för att köpa färdig på tub och blanda i vispgrädde. Tog sisådär en fyra timmar totalt (koka, svälla, svalna, vispa osv.) men det var det värt. Äter ni ris á la malta på julen? Försvinnande gott och den bästa mellandagsfrukosten enligt mig. 2. Mitt nya fina porslin som jag köpte i Marrakesh, tror inte jag visat upp det innan? Tessan stod och förhandlade (åt både mig, Nathalie och henne själv) hur länge som helst och det slutade med att vi köpte ett gäng skålar och assietter med oss hem. Ångrade direkt att jag inte köpte fler, de är så goda att äta ur. Ris á la malta med clementin, råröda hallon och rostade hasselnötter. Det ni! Mindes just det här receptet på råris á la malta för den som vill testa.