Att göra minipizza på tortillabröd är så smart och prickar av precis allt jag gillar med matlagning, det vill säga 1. är enkelt 2. går snabbt 3. blir vansinnigt gott. Triss i favoritegenskaper helt enkelt! Till påskbuffén gjorde jag dessa små bitar med västerbottenost, löjrom, crème fraiche, picklad silverlök och gräslök som blev väldans poppis. Till nästa middag tänker jag att alla kan göra sina egna favoriter, passar båda stora och små. Pizzafest! Minipizza med löjrom 6 pizzor 6 små vetetortillas 150 g riven Västerbottenost 250 g löjrom (eller annan fiskrom) 5 dl crème fraiche 1/2 kruka gräslök nymald svartpeppar Picklad silverlök: 2 silverlökar 1/2 dl vitvinsvinäger 1/2 dl vatten 2 tsk stevia strö 1. Sätt ugnen på 200°. 2. Skala och skiva löken tunt (gärna med mandolin). Blanda vatten, vinäger och stevia strö och rör ordentligt. Lägg löken i vinägerlagen, låt ligga i minst 15 minuter (gärna längre). 3. Häll ett lager riven ost på varje tortilla, baka i ugn i ca 5 minuter tills osten smält. 4. Ta ut tortillan från ugnen, klicka på löjrom, crème fraiche, lök och avsluta med finhackad gräslök och svartpeppar. Psst! Finns även glutenfria tortillabröd att köpa och vill man göra egen pizzadeg kan man med fördel följa mitt recept med havremjöl som bas. Följ mig på Bloglovin' och Instagram