Är helt insnöad på mexikansk mat just nu, därför tänkte jag passa på att dela med mig av ett av mina favorit recept, nämligen fishtacos. Vi gör detta ofta hemma och det är så enkelt. Perfekt bjudmat när man har gäster, går alltid hem hos alla. En roligare och lite festligare variant av tacos helt enkelt. Tricket är att ha massa goda tillbehör som picklad rödlök, mangosalsa, aioli, guacamole och massa färsk koriander förstås. Fishtaco 4 personer 600 g vit fiskfilé, t.ex. sej, kolja eller torsk 2 msk valfritt mjöl 1 dl panko (asiatiskt ströbröd) 1 ägg 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1/2 tsk chilipulver eller cayennepeppar kallpressad kokosolja eller matolja Skär fisken i mindre bitar. Ta fram tre mindre fat, blanda mjöl och kryddor på det ena, vispa upp ägget på det andra och häll panko på det tredje. Doppa fisken i mjölblandningen, sedan ägg och sist i panko. Stek fisken i olja på medelhög värme cirka 2-3 minuter på varje sida. Mangosalsa 1 tärnad mango (tips! köp fryst mango i kuber och låt den tina) 1/2 hackad rödlök 1/2 pressad lime hackad färsk chili efter smak färsk koriander efter smak salt, svartpeppar Följ mig på Bloglovin' och Instagram