Säg hej till min every day lunch - äggröra! Sedan min vän Johanna tipsade mig om att röra ner creme fraîche i äggröran så lagar jag aldrig den på något annat sätt än precis såhär. Den blir mjuk, len och krämig och alldeles perfekt. Krämig äggröra 1 portion 4 ägg 1 tsk smör 1 msk creme fraîche en bit riven cheddar salt, citronpeppar 1. Smält smör i pannan, sänk till medelvärme, knäck ner äggen och rör hela hela tiden så den blir krämig. Tricket är alltså att röra hela tiden så den blir krämig och inte stabbig. 2. Ta stekpannan av plattan när den har perfekt konsistens (enligt mig när äggen precis stannat av men fortfarande är krämiga), rör ner en klick creme fraiche och smaka av med salt. 3. Riv över en god cheddarost eller annan smakrik ost och toppa med citronpeppar. Den bästa pepparn jag vet. 4. Servera direkt, gärna med skivad avokado eller cocktailtomater på kvist. Mmm! Rolig anekdot gällande äggröra. När vi var i San Diego med Lily så åt hon äggröra varje gång vi var ute på restaurang. Hon hade precis fyllt 1 år och slutat med all barnmat, men var kanske inte helt redo för en fish and chips eller det som ofta erbjöds från "the kids menue" alla gånger. Jag tänkte att ägg har ju alla restauranger så ett scrambled egg borde de väl kunna röra ihop? Stackars barn som levde på äggröra i tre månader men vet ni, hon älskar det fortfarande 😆