När det kommer till smoothies kan jag ofta längta efter en viss färg mer än en smak. Ibland är jag sugen på grönt, ibland rött och ibland gult. Kan ni känna igen er? Nästan som att kroppen försöker säga åt en vad man behöver äta mer av. Kanske låter flummigt, haha. Hur som. Jag brukar nämligen alltid fråga Lily vilken färg hon vill ha på sin smoothie istället för vilken smak, det känns liksom enklast för henne (och för mig att uppfylla). Idag stod gul smoothie på önskelistan och resultatet blev en krämig och iskall mango bowl med mango, ananas, banan och lite gurkmeja. Och glöm inte toppingen, ju mer desto bättre! Det behövs både något krispigt och frukt och bär som ger lite syra. Mango bowl 1 portion 1,5 dl kokosmjölk 2 dl fryst mango och ananas 1 fryst banan 1/2 tsk gurkmeja topping: granola, frukt och bär t.ex. hallon, björnbär, lingon, blåbär, havtorn, passionsfrukt 1. Häll mjölken i en mixer, lägg ner resterande ingredienser och mixa. 2. Rör om några gånger så mixern inte fastnar och allting blir fördelat. (Tillsätt eventuellt lite mer vätska men var försiktig så inte smoothien blir för rinnig i konsistensen.)