I senaste poddavsnittet pratar jag om min favoriträtt under sommaren, nämligen matiga sommarsallader. Jag gillar att blanda söt och syrlig frukt i salladen, som variation till alla grönsaker. Extra gott blir det med knaperstekt salt halloumi - den perfekta snabbmaten på sommaren. Den här salladen är perfekt på midsommarbordet, som tillbehör till grillat eller att avnjuta precis som den är. Jag har inte skrivit några exakta mått utan gå på känsla beroende på hur många ni är, om den äts som huvudrätt eller tillbehör till kött och andra rätter. Sommarsallad vattenmelon nektarin gurka machésallad salladslök olivolja granatäpplevinäger honung halloumi torkad eller färsk mynta 1. Skär all frukt och grönsaker i små bitar, ringla över lite olja, vinäger och honung. 2. Stek halloumi i olivolja på mellanhög värme tills den blir alldeles gyllenbrun och knaprig. 3. Toppa med lite torkad eller färsk mynta och servera direkt medan osten är varm. Njut!