Idag bjöd vi hem våra vänner på vegetarisk brunch. Jag älskar ju att baka, pyssla och fixa och det var längesedan vi hade brunch hemma. Idag hade vi vegetariskt tema, dessutom fri från socker, gluten, laktos och mejeriprodukter (med ost och smör som undantag). Det blev bananscones, fröknäcke, morotsbröd, smoothies, juice, baked oats, blåbärs- och chiamarmelad, bär, frukt och massa mer. Och det verkade som allting gick hem, till och med 2-åriga Victor gav tummen upp för den gröna juicen! Äggsallad med broccoli, grönkål, spenat, quinoa, ärtskott och sesamdressing. Baked oats med bär. Morotsbröd med blåbärs- och chiamarmelad. Hallon- och kokossmoothie toppat med frön och färska björnbär och jordgubbar. Färskpressad juice med spenat, päron, kiwi, gurka, ananas, citron och ingefära. Och det här är min status just nu, soffläge resten av kvällen...